Porc d'Or varkensvlees

Willem Aling heeft gekozen voor Porc d'Or varkensvlees;
Het is lekkerder, malser en we weten waar het vandaan komt.


Waarom is het vlees van Porc D`Or varkens lekkerder en malser?
Onze varkens zijn net ietsje vetter, door het z.g."gouden randje" is het vlees malser. Vlees wat ietsje vetter is geeft een heerlijke smaak zeker voor de fijnproevers. De varkens krijgen een uitgebalanceerd rantsoen deels geteeld op akkers in Noord en Oost Nederland met toevoegingen van rest producten uit de menselijke voedselindustrie

Ontstaan van de Porc d'Or varkens
De Porc d'Or varkens zijn ontstaan uit de vraag naar varkensvlees met garanties. Kwaliteit, smaak en prijs zijn niet meer de enige aankoopargumenten voor u als consument. Verantwoord en duurzaam vlees, zorg voor de dieren en herkomst van het product is een belangrijk aspect. Porc d'Or varkens groeien op bij kleinere familiebedrijven.
Dus puur noord en oost Nederlands varkensvlees. Alle Porc d'Or-varkenshouders kiezen voor duurzaam en verantwoord ondernemen. Door doordachte stalinrichting en zorgvuldig management is het energieverbruik drastisch lager van de Porc d'Or-varkenshouder. En het medicijn gebruik blijft tot het minimum beperkt.

Waardige leefomstandigheden voor de varkens
Alle varkens beschikken permanent over vers drinkwater en afleidingsmateriaal. Dierenartsen en andere deskundigen begeleiden de bedrijven zodat ze vrij zijn van honger, onjuiste voeding, pijn, verwondingen, ziektes en om normaal gedrag te vertonen waardoor de dieren een hoge gezondheidsstatus houden. Constante aandacht om de dieren topfit te houden.

Wat betekent dit voor u?
Bij slagerij Willem Aling bent u verzekerd van een uitstekende slagerskwaliteit varkensvlees. Het is rijk van smaak, botermals en vooral erg lekker en met het kopen van dit varkensvlees draagt u 'n steentje bij aan het milieu en het welzijn van de varkens. Kom  gerust eens langs bij slagerij Aling om te proeven van deze bewuste en heerlijke lekkernij.

Meer informatie over Porc d'Or varkensvlees? Kijk dan eens op www.porcdor.nl

Porc d'Or kwaliteit
Lekker en mals vlees - Eenvoudig te bereiden - Constante kwaliteit - Vol van smaak -
Veilig en vertrouwd

Vandaag
10.8°C
licht bewolkt
Wind: ono 1 m/sec
woensdag
23°C
donderdag
20°C

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
WoensdagWo 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
DonderdagDo 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
VrijdagVr 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
ZaterdagZa 08.30 t/m 16.00
ZondagZo t/m