Over ons

In 1991 is slager Willem Aling begonnen met zijn slagerij. Van oudsher was er in het pand aan de Zuidlaarderweg al een slager gevestigd. Inmiddels is de zaak uitgegroeid tot een slagerswinkel met vele heerlijke producten en specialiteiten.

Worstmakerij
Naast de slagerij hebben wij een eigen worstmakerij. Hier maken wij de lekkerste worstsoorten en vleeswaren. Dat onze producten in de smaak vallen getuigen de diverse bekroningen die wij ontvingen bij de Slavakto en de Noordelijke Slagersmanifestatie. Bekroonde producten zijn o.a. onze hausmacher, onze hamtaart, het runderrookvlees en de schenken.

Merkvlees
Voor ons rundvlees hebben wij gekozen voor Boeuf d'Or rundvlees. Rundvlees van zeer hoge en constante kwaliteit, lekker mals, eenvoudig te bereiden en vol van smaak. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden van andere winkels en supermarkten.
Ook ons varkensvlees is van het merk Porc d'Or, een lekker en vertrouwd stukje vlees. "Uit een bak- en braadtest komt duidelijk naar voren dat Porc d'Or varkensvlees sappiger blijft dan gewoon varkensvlees en dus veel smakelijker is."
Daarnaast verkopen wij kalfsvlees van Peter's Farm; mals kalfsvlees met een hoog smaakgehalte. Uit de diepvries wordt het Nieuw-Zeelands lamsvlees verkocht, wat vers ingevroren wordt en daardoor zijn kwaliteit behoudt.
Ons kipassortiment is afkomstig van de Gildehoen. Deze kippen eten plantaardig voer, leven in een natuurlijk ritme en zijn antibioticavrij. En dit proeft u! De goede leefomstandigheden zorgen ervoor dat de Gildehoen echt naar kip smaakt.

Allergie of intolerantie?
Voor informatie over allergenen van onze producten hebben wij een systeem in de winkel. Hier kunt u gemakkelijk de producten langslopen om te kijken of u dit wel of niet mag hebben.

Wij hebben namelijk van al onze producten in de toonbank de ingrediënten en allergenen weergegeven op een scherm dat u zelf kunt bedienen. Zo kunt u rustig beslissen wat u wel of niet meeneemt bij uw boodschappen.

Leuk feit is ook dat u de ingrediënten en allergenen van de producten die u graag nog eens wil nalezen, naar uzelf kan mailen. Zo heeft u een digitaal etiket van onze mooie producten.


Vandaag
10.8°C
licht bewolkt
Wind: ono 1 m/sec
woensdag
23°C
donderdag
20°C

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
WoensdagWo 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
DonderdagDo 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
VrijdagVr 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
ZaterdagZa 08.30 t/m 16.00
ZondagZo t/m