Boeuf d'Or rundvlees

Boeuf d’Or rundvlees staat voor welzijn voor de dieren en gezondheid voor de mens, dier en omgeving. Slagerij Willem Aling heeft ervoor gekozen te werken met Boeuf d’Or rundvlees van een bijzondere kwaliteit en een heerlijke volle smaak.

Ontstaan van de Boeuf d’Or runderen
De Boeuf d’Or runderen zijn ontstaan uit vraag naar rundvlees met garanties.
Kwaliteit, smaak en prijs zijn niet meer de enige aankoopargumenten voor u als consument.
Verantwoord en duurzaam vlees, zorg voor de dieren en herkomst van het product zijn belangrijke aspecten. Boeuf d’Or runderen hebben minimaal de laatste twaalf maanden van hun leven in Nederland doorgebracht en bij één van de bij ons aangesloten vleesveehouders. Niet biologisch maar toch meer aandacht voor het dier.

Boeuf d’Or rundveehouders
De Boeuf d’Or runderen worden voor Slagerij Aling bij Boer Ubels in Anderen
grootgebracht. Missie van de vleesveehouder is om met ontzettend veel vakmanschap, dierenliefde, ruime huisvesting en vooral goede voeding onze Boeuf d’Or runderen een zo goed mogelijk leven te geven.

De smaak van rundvlees
Er is constant aandacht voor het dier, ras (Blonde d’Aquitaine, Limousin) welzijn en voerreceptuur. De runderen worden gevoerd met fijn kruidig hooi, granen, maïs, tarwe en gerst. Dit geeft onze Boeuf d’Or rundvlees zijn unieke smaak en malsheid. Moderne producten als oliën en vetten worden bij onze runderen geweerd.

Wat betekent dit voor u
Bij Slagerij Aling bent u verzekerd van uitstekend slagerskwaliteit rundvlees.
Het is rijk van smaak, botermals en vooral erg lekker en met het kopen van dit rundvlees draagt u een steentje bij aan het welzijn van onze Boeuf d’Or runderen.

Meer informatie over Boeuf d'Or rundvlees? Kijk dan eens op www.boeufdor.nlKom gerust ‘ns langs bij Slagerij Aling om te proeven van deze bewuste en heerlijke lekkernij.

Boeuf d'Or kwaliteit

Slagerskwaliteit rundvlees
Rijk van smaak en botermals
Perfect van kleur

Vandaag
10.8°C
licht bewolkt
Wind: ono 1 m/sec
woensdag
23°C
donderdag
20°C

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
WoensdagWo 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
DonderdagDo 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
VrijdagVr 08.30 - 12.15 t/m 13.15 - 18.00
ZaterdagZa 08.30 t/m 16.00
ZondagZo t/m